Jak mít na TikToku více účtů

102

V dnešním světě se můžete proslavit pouze pomocí telefonu a vlastního talentu. Můžete se stát blogerem nebo influencerem. Jednou z aplikací, kde můžete rychle získat publikum a všem ukázat, co umíte, je TikTok. Jedná se o neuvěřitelně populární aplikaci mezi mladými lidmi. Její podstatou je, že natáčíte krátká videa, často na hudbu, a tam sdílíte to, co vás trápí, nebo jen tvoříte obsah pro zábavu. Aplikace TikTok pro telefony také umožňuje vytvořit si více profilů a přepínat mezi nimi.

Jak přidat účet do aplikace TikTok

Pokud jste se již rozhodli, že potřebujete další účet TikTok, nebo pokud vás například přítel požádá, abyste se přihlásili k jeho účtu pomocí vašeho telefonu, můžete to udělat dvěma způsoby snadno a rychle. K tomu potřebujete:

  • Přejděte na svůj účet a klikněte na své uživatelské jméno, v rozevírací nabídce můžete přepínat mezi přidanými účty. Pod nimi se zobrazí tlačítko „Přidat účet“, stačí na něj kliknout a přihlásit se k dalšímu účtu nebo zaregistrovat nový.
  • Pro druhý účet musíte přejít na svou stránku a poté kliknout na tlačítko pro volání Menu v pravém horním rohu aplikace. Projděte nabídku až k většině z nich a vyberte tlačítko „Přepnout účet“. Klikněte na něj a poté můžete změnit účet na ten, u kterého je červené zaškrtnutí. V dolní části se také objeví tlačítko „Přidat společníka“ pro přidání dalšího společníka.

Jak odstranit účet TikTok

Pokud jste se rozhodli, že další účet nepotřebujete, můžete jej kdykoli smazat. Buďte však opatrní, dojde tím k úplnému odstranění vašeho účtu a všech informací o něm. Pokud jej potřebujete pouze odstranit z telefonu, můžete se jednoduše odhlásit. Také pokud jste TikTok používali pouze ke sledování videí a nezaregistrovali jste si tam vlastní účet, stačí aplikaci z telefonu odstranit. Měli byste si také vytvořit kopie všech stažených videí, abyste o ně navždy nepřišli. Pokud přesto chcete svůj účet a všechny informace o něm zcela vymazat, musíte:

  • Otevřete aplikaci TikTok a klepněte na tlačítko profilu „Já“ v pravém dolním rohu aplikace.
  • Pak pomocí sledovacích bodů v pravém horním rohu otevřete nabídku.
  • Vyberte možnost „Spravovat můj účet“ a poté klepněte na možnost „Odstranit účet“ v dolní části obrazovky.
  • Postupujte podle pokynů na obrazovce a své rozhodnutí potvrďte opětovným stisknutím tlačítka „Odstranit účet“.

Váš účet bude deaktivován. Na opětovnou aktivaci účtu budete mít 30 dní. Chcete-li tak učinit, stačí se k němu přihlásit. Po uplynutí 30 dnů bude váš účet trvale smazán a nebude možné jej obnovit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here